2020-02-25 10:48:17• hírek • Bede Emőke

Tűz ütött ki kedd hajnalban a Nagykárolyi Városi Kórházban

Kedd hajnalban, nem sokkal 5 óra után arról értesítették a nagykárolyi lánglovagokat, hogy tűz ütött ki a Nagykárolyi Városi Kórházban, az A1-es épület földszinjén – tájékoztatta híroldalunkat a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) szóvivője, Adriana Pop.

Míg a helyszínre megérkezett a kiküldött két tűzoltókocsi és a SMURD-rohammentő, addig a katasztrófavédelem diszpécsere pontos utasításokkal látta el a pácienseket kimenekítő kórházi személyzetet. A tűzoltók gyors közbelépésének köszönhetően a tüzet sikerült még csírájában elfojtani, így egyetlen személy sem sérült meg. Az ISU az esetről szóló közleményében kiemelte, a bevetés sikerességéhez nagyban hozzájárult az egészségügyi személyzet gyors reakciója, akik a füst megjelenésekor azonnal riasztották a tűzoltóságot, majd habozás nélkül nekiláttak az osztályon fekvő 10 beteg evakuálásának.


Az oltás végén megállapítást nyert, hogy a tűz kialakulásáért valószínűleg az a személy felelős, aki az A1-es épület földszinti mosdójában, azaz tiltott helyen cigarettázott. Szerencsére komolyabb anyagi kár nem keletkezett, csupán némi papír- és műanyag hulladék kapott lángra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: